Om musikskolen

 

Musikskolens undervisning skaber mulighed for livslang deltagelse i musiklivet som udøver og lytter. Udgangspunktet ligger i den enkelte borgers forudsætninger og talent som en del af borgerens fritidsinteresse eller uddannelse. Gennem samskabelse fremmer musikskolens aktiviteter fællesskab og engagement i det lokale og regionale musikmiljø, ligesom musikskolen er en aktiv kulturformidler for både børn, unge og voksne.

I undervisningen fremmes elevens musikalske evner og kundskaber ved at bibringe eleven instrumentale/vokale, skabende og øvrige musikalske færdigheder ligesom elevens musikalske udtryk og evnen til personlige musikalske valg udvikles.

I den daglige undervisning bygger vi relation til eleven og via målrettet læring skabes de bedste forudsætninger for en faglig professionel undervisning, der skaber kvalitet, mening og værdi for den enkelte.
 

Værdier

Det vigtigste vi ønsker at give vores elever, når de går i musikskolen er glæden og oplevelsen af at beskæftige sig med musik enten individuelt eller i fællesskaber. Det opnår vi ved at levere en professionel og kvalitetsbevidst service til vores brugere, således at de får mest muligt ud af undervisningen ved hjælp af vores veluddannede og engagerede lærere.
 
Musikskolen i Frederikshavn Kommune har følgende værdier:
  • Glæde
  • Engagement
  • Fællesskab
  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Faglighed

Musikskolens ledelse og sekretariat

Musikskoleleder
Thomas Albæk Jakobsen
Tlf. 98 45 90 98
thaj@frederikshavn.dk

Souschef
Tove Therp
Tlf. 98 45 90 86
totr@frederikshavn.dk

Musikskolesekretær
Malene Aalund Rasmussen
Tlf. 98 45 90 99

mlrs@frederikshavn.dk

Koordinatorer
Lone Lindhardt
Tlf. 98 45 90 94
loln@frederikshavn.dk

Lasse Baggenæs
Tlf. 40 73 64 85